مشاوره حقوقی رایگان - ورود به منزل

با سلام مادر بنده مالک یک زمین هستن چندین ساله برای قیمت تمام شده ساختمان علیرغم اینکه حتی بیشتر هم پرداخت کردیم با سازنده اختلاف داریم به پیشنهاد چندین وکیل برای کوتاه تر شدن روند دادرسی اقدام کردیم به تصرف واحدمون قبلش کارشناس تامین دلیل برای صورت برداری ایشان مبنی بر خالی بودن خانه اقدام کردیم و بعد به آوردن مقداری اسباب و اثاثیه داخل واحد نمودیم بعد از گذشت ساعاتی سازنده به همراه چندین نفر اقدام به شکستن قفل و تعویض آن و بعد از آن کتک زدن پسر مالک و یکی از بستگانمان نمودند در این حین پلیس به پشت درب واحد مراجعه نمود ولی عوامل سازنده درب را قفل نموده بودند و پلیس به درب خروج ساختمان برگشت بعد از آن سازنده قصد فرار از درب خروج ساختمان را داشت که با گفته ما سازنده را جلب نمود و به کلانتری برد و اونجا آزاد شد برادرم پزشک قانونی هم رفتن برای مقداری خراش روی بدنشان
همچنین در شب اقدام کردند به بیرون انداختن وسایل از واحد کردند که نگهبان ساختمان از سر دلسوزی وسایل را جمع نموده و داخل انباری گذاشته
سوال اینجاست ما چه میتوانیم انجام بدیم؟ و آیا میتوان مجازاتی براشون در نظر گرفت؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید با ارایه مدارک و شهود و دوربین مداربسته از انها شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام میتوانیم شکایت نمایید و یا وکیل بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت ضرب و جرح و تخریب بله میتوانید شکایت کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام میتوانید شکایت نمایید و یا وکیل بگیرید

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام ،میتوانید شکایت نمایید،ضمنا حتی المقدور وکیل اختیارنمایید،