مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم مهریه

من پنج سکه از مهریه خودمو اجرا گذاشتم الان بیست روز از ابلاغ رای گذشته باید برم دادگاه اجراییه بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بیست روز بعد از ابلاغ رای می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و درخواست صدور اجرائیه بدهید.
بعد از ده روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه می توانید به شعبه دادگاه مراجعه کنید و نسبت به تشکیل پرونده اجرایی اقدام کنید سپس از طریق اجرای احکام می توانید اموال زوج را توقیف کنید و اگر اموالی شناسایی و توقیف نشد می توانید حکم جلب زوج را بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که اعتراضی نشده باشد و واز طریق دادکاه اقدام نموده ایید باید درخواست صدور اجراییه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه رای قطعیت یافته باشد تقاضای صدور اجرائیه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر از طریق دادگاه اقدام و اعتراضی نشده وقطعی است بله

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر رای قطعیت یافته باشد تقاضای صدور اجرائیه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بعد از اینکه رای به شما ابلاغ شد ضرب به مدت 20 روز به نزدیکترین دفتر الکترونیک خدمات قضایی مراجعه نمایید و درخواست صدور اجرایی داشته باشید و بعد از اینکه ده روز از تاریخ اجرایی گذشت شعبه دادگاه مراجعه و برای اجرا شدن مهریه پرونده تشکیل دهید سپس از طریق اجرای احکام میتواند اموال زوج را استعلام بگیرید و در صورتی که اموالی داشته باشند می توانید توقیف نماید و اگر در این مدت اموالی نداشته باشند و زوج هم درخواست اعسار ندهد تازه آن موقع می توانید جلب کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مالی دارد از اجرای ثبت توقیف کنید و سپس در دادگاه شعبه اجرای احکام تشکیل پرونده دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر رای قطعی شده باید تقاضای اجراییه کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

اگر رای قطعیت یافته باشد تقاضای صدور اجرائیه نمایید

امید امینی دشتی

جناب آقای امید امینی دشتی :

سلام روز بخیر بله در صورت قطعیت حکم نیاز به صدور اجرائيه دارد.