مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در کارگاه تولیدی و ضرر کردن

سلام. بنده یک کارگاه تولیدی راه اندازی کردم یک مقدار پول کم اوردم یکی از بستگان با من در سهم خودم شریک شد به علت کرونا و تورم نتوانستیم سود کنیم و سه سال میگذرد الان ضرر هم کرده ایم و این اشنای ما پولش را میخواهد و میخواهد شکایت کند چکار باید انجام بدهم بهتر است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ان شخص دادخ‌است مطالبه وجه داد، بعد از محکومیت در پرونده حقوقی میتوانید دادخواست اعسار و تقسیط در پرداخت دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت محکومیت دادخواست اعسار بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شرعا و قانونا باید بدهی خود را پرداخت کنید و اگر توان پرداخت ندارید توافق کنید به صورت اقساطی پرداخت کنید در صورتی که توافق نکرد به ناچار باید دادخواست مطالبه وجه بدهد که در این صورت شما می توانید بعد از صدور حکم قطعی و ابلاغ اجرائیه دادخواست اعسار بدهید و به صورت اقساطی پرداخت کنید که در این صورت روند پرونده حداقل تا یک سال زمان می برد و شما فرصت کافی دارید .