مشاوره حقوقی رایگان - عزل / منع قاضی

سلام وقت همه بزرگواران بخیر
در سال 99 بابت مطالبات 4ساله خود از کارفرما شکایت کردم پرونده بنده در اداره کار بررسی شد از طریق رابطه و پارتی بازی کارفرما و تضییع حق بنده از سوی قاضی پرونده که کاملا واضح و آشکار است بنده به حق قانونی خودم نرسیدم شکایت کردم و پرونده به دیوان ارجاع شد و همچنین به علت اتهام خیانت در امانتی که کارفرما به بنده زده است با ارائه مدارک ومستنداتی که بنده دارم قرار است در جلسه دادگاه حاضر شوم که باز هم قاضی رسیدگی همان قاضی قبلی در اداره کار است که بنده به رای ایشان شاکی شدم حال چگونه و از چه طریقی میتوانم قاضی را از رسیدگی به پرونده بنده منع کنم؟؟؟
نحوه مراودات کارفرما با قاضی پرونده برای بنده کاملا مشخص است
خواهش میکنم پاسخگو باشید

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
رسیدگی به اتهام خیانت در امانت در صلاحیت محاکم کیفری است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به پرونده خیانت در امانت در دادگاه کیفری رسیدگی می شود و ممکن نیست قاضی پرونده کیفری عضو هیئت اداره کار باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که رسیدگی به اتهام خیانت در امانت در صلاحیت محاکم کیفری است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قضات دادگاه کیفری با اداره کار یکی نیست دو مرجع متفاوت هستند