مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ بخاطر کرونا

سلام و خسته نباشید
بنده راننده نیسان هستم
سال 98 اوایل کرونا توی اتوبان قم-تهران پلیس راهور جاده رو بسته بود و ازونجایی که من بار داشتم گفت که یا باید جریمه شی یا نمیذارم بری منم مجبور شدم قبول کنم و 500 تومن جریمه کرد...بعد از مدتی دیدم روی پلاک شکایت خورده و استعلام کردم دیدم یک ماه پارکینگ هم زده برام!
الان سه ساله توی جادم هرجا پلیس میگیره میگه شکایت داری و بررسی میکنه میبینه واسه کروناست تعجب میکنن
راهنمایی و رانندگی هم رفتم میگن همچین چیزی ندیدیم و نیسان ماشین باریه و آزاد بوده ترددش و الان نمیدونیم باید چیکار کنیم!
الان خلافی میگیرم تموم جریمه ی های کرونا پاک شده اما پلیس استعلام پلاکو میکنه پارکینگ داره ماشین
خدایی اگه میتونین کمک کنین چون ماشین تعویض پلاک نمیشه

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

سلام ابتدا به اداره راهنمایی و رانندگی کل مراجعه کنید و با راهنمایی ایشان نسبت به طرح دادخواست ابطال برگ جریمه اقدام نمائید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست به پلیس راهور مراجعه نمایید