مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

با سلام و احترام
اگر کارفرما یک نسخه از قرارداد به کارگر ندهد می تواند برای بیمه بیکاری اقدام نماید؟ و اینکه بنده 2 سال و نیم در شرکتی مشغول بکار بودم بعد از عدم تمدید قرارداد از سوی کارفرما، در شرکت دیگری مشغول بکار شدم بعد 3 ماه اشتغال در شرکت جدید، قرادادم تمدید نشد. آیا میتوانم از بیمه بیکاری استفاده نمایم؟

پاسخ ها :

علیرضا زارعی

جناب آقای علیرضا زارعی:

سلام برای استقرار مستمری بیمه بیکاری مهم اینست که شما بتوانید به هر نحوی از انحا رابطه کارگری و کارفرمایی را ثابت نمائید از قبیل حقوق ماهانه واریزی حق بیمه ای که پرداخت شده است و هر گونه مدرک و رسیدی که نشان از اشتغال شما دارد. لذا مهم نیست برگ دوم قرارداد دست شما باشد یا نباشد. چرا که قرارداد می تواند اعم از کتبی و شفاهی باشد. راجع به قیمت دوم سؤالتون باید گفت شما می توانست از بیمه بیکاری استفاده نمایید مشروط به اینکه این کارفرما بوده که عذر شما را خواسته و این عذر می تواند در نتیجه متوقف شدن کارخانه و عدم تولید یا هر علتی دیگر باشد