مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در اتوبان

با سلام تو اتوبان داشتم از سمت راست سبقت میگرفتم که یک ماشین از سمت چپ بدون راهنما با ناحیه ی جلوی سمت شاگرد ماشینش امد زد به درب جلو و عقب سمت راننده ماشینم و اینکه من انحراف به سمتی نداشتم و داشتم مستقیم میرفتم و ایشان با انحراف به راست سریعی که داشتند با توجه به اینکه قبل از اینکه سمت راستشو نگاه کنه سریع میپیچه و محکم به ماشینم اصابت میکنه مقصر کیه؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر شما مسیر مستقیم داشته باشید مقصر خودرویی است که منحرف شده و یا فاصله طولی و عرضی را رعایت نکرده