مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن بیمه و حقوق ناچیز

با سلام پدر من 20 سال در باغ ویلایی هم شبها نگهبانی میداد و روزها هم کارهای باغ از قبیل آبیاری کندن باغچه جارو کردن وکلا همه کارهای این باغ نزدیک 7 هزار متری را که کم هم نبود انجام میداد کارفرما بعد از 10 سال برای پدرم بیمه رد کرد پدرم قبلا 23 سال بیمه داده بود 7سال هم صاحب باغ بیمه رد کرد وپدرم بازنشست شد با حقوقب ناچیز و حداقل بیمه را هم برای پدرم میداد حالا 3 سال است که پدرم به رحمت خدا رفته ومن جای پدرم میروم صاحب باغ من را بیمه نمیکند و ماهانه دو میلیونو هفتصد به من میداد که با هزاران خواهش حقوق من را الان 4 میلیون کرد من میتوانم شکایت کنم و حق وحقوق پدرم وخودم را از ایشان بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص حق و حقوق می توانید از طریق اداره کار پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله بر اساس سوابق بیمه ای پدر میتوانید مطالبه حقوق از اداره کار کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق اداره کار پیگیری کنید