مشاوره حقوقی رایگان - طلب خسارت به خاطر نم دیوار

سلام. ما در یه آپارتمان 4 واحدی .طبقه دوم هستیم که سال گذشته آپارتمان رو باز سازی کردیم اما طبقه سوم به دلیل خرابی در سرویس های بهداشتی باعث خرابی سقف واحد 2 و خرابی در دیوار راهرو شده است. اما صاحبخانه حاضر به تعمیرات نیست. با توجه به اینکه یکسال هم گفته شده است. حالا روند شکایت از واحد 3 و گرفتن خسارت از آنها چگونه میباشد ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تامین دلیل بدوا اخذ کنید وسپس دادخواست مطالبه خسارت دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ابتدا از طریق شورا تامین دلیل کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ تامین دلیل می توانید خسارت خود را مطالبه کنید و صاحبخانه را ملزم به تعمیر کنید.