مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ منزل

با سلام واحدی را خریدیم فروشنده تو قولنامه نوشت پارکینگ مشاع می باشد و گفت فعلا چون سند آماده نشده مشاع می زنیم ولی حالا که کارهای سندها انجام شده واسه ما پارکینگ تعلق نگرفته حتی مشاع می خواستم بدونم آیا میشه ازش شکایت کرد تا لاقل پارکینگ مشاع بهمون تعلق بگیره ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با توجه به اینکه در قولنامه پارکینگ جزء مبیع بوده ولذا میتوان الزام به تحویل مبیع از وی خواست و در صورت عدم امکان مابه التفاوت قیمت معامله ملک بدون پارکینگ خواسته شود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می بایست ابتدا دادخواست الزام به ایفای تعهدات مبنی بر تحویل پارکینگ بدهید و در صورت عدم امکان مطالبه قیمت و ما به التفاوت ثمن معامله را بخواهید