مشاوره حقوقی رایگان - وام خانه مسکن مهر که به صورت وکالتی وگذار شده و عدم پرداخت 3 قسط و فسخ قرارداد

با سلام بنده 3 سال پیش یک واحد مسکن مهر را وکالتی فروخته ام بعد از آن به دو نفر دیگر فروخته شده است حالا مالک آخر قسط هاش رو پرداخت نمی کنه طبق قولنامه ای که در بنگاه بین من با طرف اول نوشته شده قید شده در صورتی که تا 3 قسط پرداخت نشده من میتونم قرارداد را فسخ کنم آیا امکان فسخ وجود داره؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله یک اظهارنامه بدهید و سپس بابت فسخ دادخواست ارایه کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

بله یک اظهارنامه بدهید و سپس بابت فسخ دادخواست ارایه کنید