مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

سلام خسته نباشید
من درخواست استرداد جهیزیه دادم الان از بیست روز مهلت اعتراضش گذشته میخوام درخواست صدور اجراییه بدم از شورای حل اختلاف زیاد طول میکشه اجراییه ش صادر بشه؟ البته باید نیابت قضایی بهم بدن برای شهرستان ممنون جوابمو بهم بدین.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" پس از قطعیت حکم صادره و به محض درخواست کتبی از مرجع قضایی صادر کننده حکم ، اجرائیه برای همان روز صادر که باید به محکوم علیه ابلاغ قانونی شود . محکوم علیه نیز موظف است از تاریخ ابلاغ ، ظرف 10 روز مفاد رأی را اجرا نماید وگرنه به درخواست محکوم له پرونده برای اجرای حکم به واحد اجرای احکام فرستاده می شود .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

بعد از صدور اجراییه و ابلاغ ان در صورت عدم اجرای مفاد حکم میتوانید از طرق اجرای احکام اقدام نمایید در صورت نیاز به همکاری میتوانید با بنده تماس بگیرید