مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام دادم

سلام. من چندسال پیش تغییر نام دادم همه مدارکمم عوض شده فقط میخوام بدونم آیا میتونم تو شناسنامم که تو قسمت توضیحات این اورده شده که اسم از این به این تغییر کرده رو هم الان بردارم؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر به نرخ بود عنوان امکانپذیر نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت تماس بگیرید.