مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین بابت مهریه

با سلام
بنده یک ماشین دارم که سند، برگ سبز و پلاک این خودرو به نام مادرم هست
مادرم به صورت وکالتی این ماشین رو به من داد.
ومن در تاریخ 28 فروردین همین ماشین رو به صورت مباعی نامه به مادرم برگردوندم.
ایا اگر در خرداد ماه همسرم برای مهریه اقدام کنه می تونه این ماشین رو توقیف کنه؟
این رو هم بگم خودم 3 دانگ ماشین رو چند ماه قبل بنام همسرم زدم منطورم 3 دانگ باقی مانده رو توقیف کنه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بنام مادرتان باشد امکان توقیف وجود ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر سه دانگ دیگر به نام شما باشد میتواند توقیف کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر انتقال شما به قصد فرار از دین زوجه نباشد و اتومبیل وسیله امرار معاش شما باشد،خیر.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر به صورت صوری منتقل کرده اید و وسیله امرار معاش تا نیز نمی باشد امکان توقیف وجود دارد