مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات یک پرستار جهت انتقال از کرج به شهرستان

با عرض سلام.اینجانب کارمند دانشگاه ازاد در استان تهران هستم و کار انتقال بنده به شهرستان در شرف انجام شدن است.منتها الان خانم بنده که پرستار شاغل در بیمارستان دولتی در کرج می باشد جهت انتقال ایشان به شهرستان با مشکلاتی رو به رو شده که به اختصار جهت مشاوره خدمت شما عرض می کنم.ا. اینکه بیمارستان ایشان اعلام می دارد چون شما شاغل در بیمارستان دولتی و همسرتان شاغل در دانشگاه ازاد هستند قانون تبعیت از همسر شامل شما نمی شود چوت شما دولتی و ایشان ازاد هستند 2. مشکل دوم اینکه در مراجعه به سامانه نقل و انتقال پرستاران چون وضعیت استخدامی خانمم رسمی ازمایشی است اجازه ثبت نام و تکمیل فرم را نمی دهد و می گوید باید رسمی قطعی شود.و 3. اینکه باید از شهرستان جایگزینی بجای شما بیایید تا شما بجای ایشان بروید. لطفا با توجه به شرایط اقتصادی حال حاضر جامعه راهنمایی بفرمایید چطور می شود از این فرصت تا از دست نرفته کاری انجام داد. خداوند حفظتان نماید. دعای ما پشت سر شماست.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجع مربوطه درخواست خود را پیگیری کنید