مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت چیست

سلام روز بخیر، من از بهمن ماه از اداره قبلی خودم که منو بی جهت اخراج کردند شکایت کردم اول وقت نظارت برای تاریخ 4 اردیبهشت تعیین کردند ولی الان دوباره وقت نظارت به لحاظ رسیدگی ماهوی به اصل موضوع تجدید برای 24 مرداد ماه تعیین کردند، خواستم بدونم چرا انقدر طول کشیده و من چه باید بکنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بازم زمان قابل پیش بینی نمی باشد وقت نظارت مربوط به خود شعبه است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد باید منتظر ماند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

احتمال داره پاسخ های دفاعیه اداره متبوع شما در پرونده منعکس نگردیده و ارسال نشده است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

وقت نظارت مربوط به خود شعبه وروال اداری است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

وقت نظارت مربوط به قاضی است که در ان زمان پرونده را مطالعه کند و اگر اماده رای بوده تصمیم میگیرد. اگر اعتراض یا مدارک و دلایلی دارید طی لایحه ای قبل از تاریخ وقت نظارت ارسال کنید تا مورد لحاظ در رای قاضی قرار گیرد