مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام وقت بخیر جرم تصادف ساختگی که هنوز مبلغی ازبیمه دریافت نشه آیا درحکم شروع به کلاهبرداریه وجرمش چیست ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مطابق ماده 61قانون بیمه های اشخاص ثالث
هرکس با انجام اعمال متقلبانه مانند صحنه‌سازی صوری تصادف، تعویض خودرو یا ایجاد خسارت عمدی، وجوهی را بابت خسارت دریافت کند، به حبس تعزیری درجه شش و جزای نقدی معادل دو برابر وجوه دریافتی محکوم می‌شود. شروع به جرم مندرج در این ماده علاوه بر مجازات مقرر برای شروع به جرم در قانون مجازات اسلامی، مستوجب جزای نقدی درجه پنج می‌باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این موضوع کلاهبرداری محسوب نمیشود باید بررسی شود تا در قالب جرایم دیگر وارد شود