مشاوره حقوقی رایگان - افزایش حق بیمه تصادف

عرض سلام ، در یک تصادف ماشین شاکی از طریق دادگاه شکایت کرده و کارشناس دادگستری مبلغ 45 میلیون تومان خسارت در نظر گرفته در حالی که پوشش بیمه بدنه ماشین من 32 میلیون تومان است، حال اگر قبل از صدور رای تجدید نظر توسط دادگاه اینجانب حق بیمه بدنه را به 45 میلیون تومان افزایش دهم آیا باز هم مابه التفاوت حق بیمه را باید نقدا به شاکی پرداخت کنم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از نمایندگی بیمه پرسش نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است با کارشناسان بیمه در میان بگذارید تا دقیقتر بررسی شود