مشاوره حقوقی رایگان - حق حقوق مزایا

سلام من پارسال برج 10 تسویه کردم و بابت تمام حساب کتابم از کارفرما یک چک دریافت کردم که این چک برای شخص دیگری بود و در برگه ای رسید کردم که من تمام مطالبات خود را در یک فقره چک دریافت کردم تمام مشخصات چک را هم نوشتم و امضا کردم پشت چک هم کارفرما امضا کرد چک من برای برج 11سال 97بود که برگشت خورد کارفرما هی امروز فردا کرد تا چند روز پیش و الان میگه برو از صاحب چک بگیر الان من نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام شما میتونید دادخواست مطالبه وجه چک ارائه بدید و درخواست رسیدگی کنید اگر مبلغ چکتون زیر 20 میلیون تومان است به شورای حل اختلاف و اگر بالای 20 میلیون به دادگاه مراجعه کنید و اگر کارفرما بعنوان ضمانت پشت چک رو امضا کرده باشه میتونید به طرفیت ایشون بعنوان ضامن هم طرح دعوی کنید