مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری حق طلاق دستنویس

با سلام وقت بخیر
من و شوهرم توافق کردیم که ایشون حق طلاق رو 4 ماه دیگه بهم بدن
اما برای اینکه من در حال حاضر ضمانتی داشته باشم گفتن الان یه کاغذ دستونیس با امضا و اثر انگشت با مضمون زیر به من میدن
که ایشون از 4ماه اینده یعنی از مهر ماه به بعد هر زمان که بنده تقاضا کنم به دفتر اسناد رسمی میرن و حق طلاق رو قانونی به من میدن .

ایا این نوشته دست نویس وجاهت قانونی داره ؟ و من میتونم با این دستونیس از مهر ماه به بعد درخواست کنم که شوهرم به دفتر اسناد بیان و حق طلاق رو به من بدن؟
اگر ممکنه راهنماییم کنید که چه چیزی در نامه دستنویس بنویسیم که به ضرر من نباشه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متن‌ تخصصی باید در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر گونه دست‌نوشته بین شما معتبر است به شرط انکه در صحت سلامت عقلی و روانی تنظیم شده باشد و حداقل دو نفر شاهد مرد ان را امضا کنند