مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع ندادن که موتور ماشین تعویضه

سلام وخسته نباشید،بنده یک خودرو ef7دوگانه خریداری کردم،قولنامه نوشتیم با موافقت طرفین،ولی بنگاه دار هیچ حرفی در مورد تعویض موتور نزدو ننوشت،به بنده هم نگفت،حالا بنده با یه وکالت رفتم تعویض پلاک کردم آیا میتوانم دادخواست فسخ معامله بدهم،یک روز از تعویض پلاک میگذردو تاریخ وکالتنامه تا 1401/3/24میباشد ممنون میشوم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید معامله را به علت خیار عیب فسخ کنید

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

اگر عرفا عیب محسوب بشود تحت شرایط خیارعیب روداشته باشید میتوانید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میتوانید با اخذ تامین دلیل خسارت خود را دریافت کنید یا دادخواست فسخ معامله بدهید که برای فسخ معامله باید با رعایت فوریت بدوا اظهارنامه اظهارکنید وسپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر از عیب موجود اطلاعی نداشتید حق فسخ فوری وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر عیب محسوب بشود وخیارعیب روداشته باشید میتوانید برای فسخ اقدام کنید