مشاوره حقوقی رایگان - زن ناشزه

پس از الزام به تمکین دادگاه و عدم رجوع زوجه به زندگی و قطعی شدن حکم الزام. برای دریافت حکم قاضی مبنی بر ناشزه بودن زوجه چه اقدامی باید انجام داد.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما با حکم الزام به تمکین اجازه ازدواج مجدد دارید و اگر زوجه ناشزه باشد نفقه تعلق نمیگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید از اجرای احکام مربوطه تقاضای خود را کتبا مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
بعداز قطعیت حکم درخواست اجراییه بدهید و 10روز بعداز صدور اجراییه میتوانید از شعبه مربوطه گواهی نشوز دریافت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعداز قطعیت حکم درخواست اجراییه بدهید و 10روز بعداز صدور اجراییه میتوانید از شعبه مربوطه گواهی نشوز دریافت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از دادگاه تقاضای تجویز ازدواج کنید