مشاوره حقوقی رایگان - سند

با سلام. زمینی رو به شخصی فروختم که هنوز سند از فروشنده قبلی به نامم انتقال داده نشده وبنده درمبایعه نامه در تاریخی تعهد دادم که سند به نام خریدار جدید انتقال داده بشه وبه ازای هروز دیرکرد مبلغ یک میلیون خسارت در نظر گرفته شده , حالا به نظر شما من باید چه کار کنم؟

پاسخ ها :

مهدی اسدی

جناب آقای مهدی اسدی :

سلام شما که نمی‌تونید کاری انجام بدین خریدار باید به طرفیت شما و صاحب سند دادخواست الزام تنظیم سند بدهد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام خریداربایستی به طرفیت شماوصاحب سنددادخواست الزام به تنظیم سند مطرح نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خریدار باید به طرفیت شما و صاحب سند دادخواست الزام تنظیم سند بدهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام هرچه سریعتر مقدمات اننقال سند به نام خریدار را فراهم آورید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شما می توانید به طرفیت فروشنده خود الزام به تنظیم سند مطرح کنید
خریدار به طرفیت هردو شما می تواند الزام به تنظیم سند مطرح نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید دادخواست الزام له تنظیم سند و خسارت وجه التزام بخواهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

خریدار باید به طرفیت شما و صاحب سند دادخواست الزام تنظیم سند بدهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما متعهد به پرداخت خسارت خواهید بود و شخص مالک اصلی که سند به نام وی هست متعهد به تنظیم سند رسمی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خریدار می تواند علیه فروشنده و صاحب پلاک دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید