مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد مشارکت در ساخت

با عرض سلام و خسته نباشی
آیا رویه قضایی مشارکت در ساخت را عقدی لازم میداند یا جایز ؟ و قرارداد مشارکت در ساخت ذیل کدام ماده ی ق م قرار میگیرد و همچین آرایی که مستند به نظر رویه قضایی مبنی بر لازم یا جایز بودن قرارداد دارد کدامند منظورم شماره ی آراست لطفا سریع جواب بدین ممنون متشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " مسلم و بدیهی است که عقد و قرارداد مشارکت مدنی طبق قانون عقدی لازم است و اگر اینطور نبود هر یک از طرفین می توانست بطور یکجانبه آنرا بر هم بزند . پاسخ بقیه سؤالات شما هم در حیطه صلاحیت و تخصص حرفه وکالت دادگستری و مشاور حقوقی است و لزومی ندارد همگان از سایر رشته های تخصصی آگاهی داشته باشند .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

عقدی است لازم
فرض دوم وال شما پاسخی ب درازای چند صفحه دارد بهتر است در خصوص مسائل تخصصی حقوقی از وکلای محترم دادراه به صورت حضوری و یا تلفنی بهره مند شوید.