مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

من قبلا تو دادگاه پرونده داشتم وبعد رفتم رضایت دادم الان یکی از رای و ابلاغیه هارو لازم دارم چون مشکلم حل نشده و میخام تاریخ اون ابلاغیه رو همراه با متن و رای دادگاه در دست داشته باشم ولی نمیتونم از ثنا در بیارم چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام . ابلاغیه های ثنا بعد از مدتی به صورت خودکار از حساب کاربری شما حذف میشه . از قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص حقیقی در سایت عدل ایران و روندکار پرونده می تونید اطلاعات لازم را به دست بیارید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

از قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص حقیقی در سایت عدل ایران و روندکار پرونده می تونید اطلاعات لازم را به دست بیارید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از قسمت ابلاغیه های مشاهده می توانید با تغییر تاریخ ابلاغیه مورد نظر خود را پرینت بگیرید.