مشاوره حقوقی رایگان - تخلف قاضی

سلام...
نزدیک بیکساله که من درچند شعبه پیرامون چند موضوع ارز کسی شکایت کردم ولی تا به این لحظه هیچ قراری برای مته مصادر نشده واین تاخیر در رسیدگی منجر شده که وی فراری شود
سوال،،،،،
اسناد و مدارکی را دارم که میتوان تخلف اداری برخی از مدیران این شعبه ها وبرخی از ضابطان نظامی و قضایی را ثابت کرد

اسناد و مدارکی را دارم که میتوان تخلف اداری برخی از ضابطین کلانتری را ثابت کرد ونیزکسی که درخواست رسیدگی شکایتم در پرونده وانتقال آنرا بدادسرا خواستار بوده را یعنی معاون دادستان را نیز ثابت کرد .وهمینطور اسنادی وشرحی درباره قصور یا تقصیر برخی از قضات این شعبه ها در امر رسیدگی،،،،0
سوال اول...
آیا میتوانم باوجود عدم صدور حکم ونتیجه تا این لحظه،،، نسبت به عدم رسیدگی درست وامهال ومساحمه وتعلل وتاخیر درپرونده ، از ضابطین نظامی ویاقضایی از دادسرا و دادگستری ویا قوه قضاییه طلب خسارت حقوقی و مالی و معنوی کرد،،هرچند در آینده شاکی محکوم شود؟

سوال دوم...( بسیار مهم )
شاید باطرح این درخواست وافشا سازی به قوه قضاییه ،،، دشمنانی که بعضاً افراد حقوقی وبسیار قدرتمندی هستند نیز برایم بوجود آیند ...بعقیده شما چطور میتوان خواستار امنیت جان و عدم دسیسه وپاپوش توسط برخی از آن ضابطین برعلیه خود شوم
سوال سوم،،،
باتوجه به آن تخلفات ... آیا میتوان درخواست مستقیم برای رسیدگی از سوی دادستان کل ویا ریاست قوه قضایی کرد (یا آیا میتوان چنانچه اگر در دادگاه بدوی قراری صادر شد ، بعد از آن مستقیم تقاضای فرجام ویا اعاده دادرسی کرد..
از بذل تامل شما عزیزان ممنونم،،،
حقیقت برای شکایت جایی رفتم که به آن می گفتند...
داد سرا...... دادگاه...... حالا همان به اصطلاح کسانی که قرار بود به داد من برسند و رسیدگی کنند،، برایم تبدیل شده اند به مایه عذاب و تشویش روحی، آنهم چند برابر بیشتر از شکایتم برعلیه متهم اصلی پرونده، واینان برایم مبدل شده اند به وسایل و ابزار فریاد و فراری از داد و بی داد ، آنهم بی سر و بدون صدا از برخی داد رسان در داد سرا ...
وچه زیبا برخی از این عزیزان به وصیت نبی اکرم
عمل کرده اند
...مگر حضرتش نفرموده اند که ؟ اگر مسلمانی فریاد زند که ای مسلمانان بفریادم رسید،،، چنانچه به یاریش نروند........
ومن الله التوفیق

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

شما باید در دادگاه کارکنان دولت به آدرس پانزده خرداد تهران مراجعه و شکایت مطرح کنین و از قضات هم میتونین همزمان در داسرای انتظامی قضات شکایت مطرح کنین

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

در داسرای عالی انتظامی قضات شکایت مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد