مشاوره حقوقی رایگان - در مورد اجرای حکم

با سلام
یه حکمی برای من صادر شده و به اجرای احکام ارسال شده با موضوع اینکه 15میلیون بابت تخریب ،10میلیون در حق دولت و 74ضربه شلاق بابت توهین بابت شکایت خانم فلان و آقای فلانی
سوالم اینجاست که آیا این سه رای اجرا میشود یا فقط اشدترین رای اجرا میشود ؟

ممنون بابت راهنمایی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به متن رای دارد اگر در ان امده به مجازات اشد محکوم میشود تنها مجازات اشد اجرا می‌شود در غیر این صورت جمع کیفر اجرا خواهد شد

مینا احمدی

مینا احمدی :

هر سه رای اجرا میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مجازات اشد اجرا می شود
آرا صادره باید بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر در حال شما نوشته باشد صرفا مجازات اشد فقط فقط شلاق انجام می‌شود اما به نظر میاد که به مجازات محکوم شده

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام در واقع شما به سه مجازات محکوم شدید اگر هر مجازات برای یک جرم باشد اشد اجرا می شود ولی اگر هر سه مجازات برای یک جرم باشد هر سه مجازات اجرا خواهند شد.