مشاوره حقوقی رایگان - مهریه از طریق دادگاه و ممنوع الخروج کردن زوج

با سلام. بنده مهریه را از طریق ثبت اجرا گزاشتم. مالی نداشت برای توقیف. همه به اسم مادرش شده بود. سپس از طریق دادگاه اقدام کردم. 8 ماه است که نتیجه به قطعیت نرسیده. ولی سوال من این است. مسله ممنوع الخروج کردن برایم حیاتیست. زوج قصد رفتن دارد. اینکه باید درخواست را چگونه و چه موقع بدهم کتبا یا از طریق دفتر خدمات قضایی؟
ممنون میشم راهنماییم کنید تا از مراحل دادگاه عقب نمانم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ایا پرونده شما از طریق دادگاه منتهی به صدور رای شده است پرونده بایستی به اجرای احکام ارسال و از طریق اجرای احکام درخواست ممنوع الخروجی زوج را به نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شما باید به اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم قطعی و ارسال پرونده به اجرای احکام می توانید درخواست ممنوع الخروجی بدهید.