مشاوره حقوقی رایگان - كتابت رسيد ( بابت تاخير وتاديه )

چكي به مبلغ پنجاه مليون ريال ، بدون تاريخ چند سال پيش دادم دست فردي بابت بدهي ام ! شرط كرديم هروقت داشتم و هر مقدار درحد توان ! طي دو مرحله سال ٩٤ و٩٦ طبق رسيدها نصف ان را پرداخت كردم ! در متن رسيدي كه به شخص ثالثي داده نوشته بابت تاخير و تاديه ؟! و حالا رفته قرار تامين خواسته داده و اجرا شده به مبلغ قيد در چك ! آيا ذكر اين عبارت در رسيد ! مانع از استرداد لاشه چك ميشه ! به قول خودش سود گرفته ؟ آيا وي ميتواند تاخير و تاديه را خود تعيين كند ؟!؟ لطفا صريح جواب ام بدهيد ممنون ام ! ما چه دفاعي براي بلاوجه كردن اصل چك داريم ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

رسیدی را که امضا کرده ایید مبین اقرار بر تاخیر تادیه است و چک در ید دارنده به مفهوم استقرار دین بر ذمه شماست

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

کسی که چکی را صادر میکند موظف به به تادیه وجه ان در سر رسید است این بطور کلی وهمیشه ثابت است اما اگر شما قسمتی از ان را پرداخت کردید باید مدارکتونو روز دادگاه ببرید ودفاع کنید تا مجبور به پرداخت مجدد اون مقدار نشید اما اینکه شما در رسید نوشتید بابت تاخیر میتوان استنباط که این پول بابت وجه ضمان بوده