مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام. دوسه روز پیش توی خاکی بغل جاده وایسادم بودم که خودروی از لاین مخالف بدلیل سرعت بالا و عدم کنترل ماشین با من تصادف کرد. بیمه نامه رو داد به من و گفت مدارک همراهم نیست و شما برو ماشینو درست کن من پولشو میدم. غروب همون روز زنگ زدم که خاموش بود. منم ماشینو دست نزدم. البته روز تصادف چندتا مغازه دار شاهد ماجرا بودن. الان من باید چیکار کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اول با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تامین دلیل با جلب نظر کارشناس بگیرید بعد درست کردن ماشین ایرادی ندارد. بعد از تامین دلیل دادخواست مطالبه خسارت به اضافه افت قیمت بدهید.
به بیمه هم مراجعه کنید تا پرونده خسارت تشکیل دهند.