مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به فوت

20سال قبل مادر همسرم در اتوبان تهران کرج تصادف منجرم به فوت شدن راننده از صحنه تصادف متواری گردید پلیس بعد از حضور و انجام تشریفات اداری خانوادده همسرم به گمان متواری شد ن راننده برای دیه اقدامی نکردن
سوال اینکه ایا می توان دیه را از بیت المال گرفت...به حکم قانون خون مسلمان نبایید پایمال شود

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام بله از بیت المللی پرداخت میشه از طریق صندوق خسارات بدنی

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

بله در اینصورت دیه از صندوق بیت المال قابل مطالبه است