مشاوره حقوقی رایگان - صیغه خانم دارای حقوق پدری

با سلام
من میخوام یک خانم مطلقه رو به صیغه موقت خود در بیاورم با این حال ایشون پدرشون فوت شدند و در حال حاضر از بیمه شرکت پدرشون حقوق و خدمات بیمه ای دریافت میکنند سوال من اینه اگر در محضر صیغه خود را ثبت کنیم آیا حقوق و مستمری و خدمات بیمه ای پدری ایشون قطع خواهد شد؟ و اینکه با ثبت در محضر اسم های همدیگه وارد شناسنامه میشه یا خیر
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. در عقد موقت نام در شناسنامه قید نمی گردد. احتمالا پرداختی بیمه انجام می شود چرا که در عقد موقت نفقه به زوجه تعلق نمی گیرد.