مشاوره حقوقی رایگان - دیسک کمر در حین کار

سلام
بنده در حین کار با باسن زمین خوردم و دیسک L4-L5 و همچنین L5-S1 اسیب دیده - به طوریکه الان کوچکترین فشاری در حین کار به خودم میارم دردم دوباره شروه میشه و میزنه به پای چپم -همچنین بعد از زمین خوردگی خون مردگی در قسمت مقعد جمع شده بود که مجبور به جراحی شدم -میخواستم بدونم دیه تعلق میگیره به من و اگه میگیره چقدره
در واحد تعمیرات مکانیک کار میکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت حادثه حین کار موضوع به کارشناسی ارجاع میشه اگر کارشناس تایید کند که زمین خوردن شما به علت تقصیر کارفرما بوده می توانید طبق نظریه پزشکی قانونی دیه خود را از کارفرما بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک تعیین می‌نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست ابتدا طرح دعوا نمایید و به پزشکی قانونی ارجاع داده شوید و صدمات و دیه شما توسط پزشک قانونی تعیین می گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به نظر کارشناسی در خصوص مقصر حادثه دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا طرح دعوا نمایید و به پزشکی قانونی ارجاع داده شوید و صدمات و دیه شما توسط پزشک قانونی تعیین می گردد