مشاوره حقوقی رایگان - ناقص رد کردن بیمه توسط کارفرما

با سلام به مدت 2 سال و نیم در شرکتی مشغول به کار بودم که از ابتدا به خواست خودشان پنجشنبه ها تعطیل بود ولی بیمه کارمندان 26 روز رد میشد.تاخیرها سه برابر کسر میشد و طبق ساعت از روزهای بیمه هم کسر میشد و بیمه تاخیرها هم رد نمیشد.حال سوال بنده این است که آیا کارفرما حق چنین کاری دارد؟من میتوانم اعتراض کنم یا خیر اگر بله چه کاری باید انجام بدهم در ضمن من تا پایان سال 1400 با آن شرکت همکاری داشتم و دیگر قطع همکاری نموده ام.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید پیگیری کنید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

اگر مطابق بخشنامه و آیین نامه های شرکت روز پنج شنبه تعطیل بوده شما میتوانید با شکایت از کارفرما باقیمانده بیمه را مطالبه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق اداره کار پیگیری کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به شورای حل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در این خصوص می بایست از کارفرمای خود شکایت نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید از طریق اداره کار پیگیری کنید