مشاوره حقوقی رایگان - دیه اعصاب

با سلام
اینجانب 1سال پیش همین روزهاش تصادف کردم و دچار صدماتی شدم
بنده دچار ضعف دو عصب مغزی شدم که یکی از اعصاب روی چشمم تاثیر گذاشت و 5 ماه دیدم مشکل داشت ولی خوب شد ولی دومین عصبم هنوز مشکل داره و در حس شنواییم مشکل ایجاد کرده میخاستم بدونم آیا این مشکلات ارش داره یعنی اون 5ماه مشکل در بینایی و این یه سال مشکل شنوایی ؟
ارشش چقدری هست؟؟
چون احتمال داره تا یه سال دیگه هم خوب نشم میخام دیه رو بگیرم, اگر ارشش کمه میخام قیدشو بزنم و دیه رو بگیرم؟
و اینکه من میخام سال دیگه برا استخدامی دولت شرکت کنم این مشکل عصب ثبت میشه که من از استخدامی رد بشم؟
لطفا دقیق و با جزیات برام بگید زیاد بلد نیستم ممنون.

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

دادخواست دیه وارش و نقص عضو بدین