مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام
من یک ماه پیش یه قولنامه دستی برای اجاره یک مغازه با یک نفر نوشتم و یک چک 100 میلیونی که در وجه خودم بود به اون فرد دادم قرار بر این بود که یک خرداد ملکو به من تحویل بده ولی 31 اردیبهشت با فریب قولنامه رو از من گرفت و من جز یک شاهد چیزی ندارم اگر شکایت کنم میتونم ثابت کنم؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه درخواست استرداد قولنامه و تحویل ملک را بدهید پس از ان الزام به تعهد را براساس شهادت شهود بخواهید