مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی

با سلام خسته نباشید من استخدام ناجا هستم خانم بنده هم در شهر خودمان نظامی هستن و من تعهد شغلی کردم پنج سال باید تهران باشم خودم قراردادی هستم خانمم رسمی ایا میتونم شهر خودم انتقالی بگیرم؟

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

باید درخواست خودت را به نیروی انسانی بدهی تا وفق مقررات اقدام کنند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

درخواست خودت را به کارگزینی مربوطه بدهی تا وفق مقررات اقدام کنند