مشاوره حقوقی رایگان - اعسار در مهریه

سلام شوهر من در جلسه اول دادگاه مهریه نیامد و رای غیابی به نفع من شد و بعد اعسار گذاشت و جلسه تشکیل شد و نیامد بازم و نتوانست اعسار را ثابت کند و رای به نفع من شد باز غیابی بود الان که وقت اعتراض دارد آیا باز هم میتواند اعسار کند یا نه با اعتراض پرونده مهریه میرود دادگاه تجدیدنظر و بعد قطعی میشود ممنون مرا راهنمایی کنید ....

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

توضیحات شما مبهم و ناقص میباشد .در صورت نیاز به همکاری میتوانید با بنده یا همواران محترم تماس بگیرید

یک وکیل

سلام" اگر رأی صادره در مورد اعسار غیابی باشد محکوم علیه ظرف 20 روز از تاریخ ابلاغ واقعی ، حق واخواهی و پس از صدور رأی واخواهی ، ظرف 20روز از تاریخ ابلاغ قانونی ، حق تجدید نظر خواهی خواهد داشت .