مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام. در دوران عقد هستیم. خانمم رفته درخواست نفقه کرده. تو دوران عقد من خونه م آماده بوده و برای منزل وسایلی مثل فرش و تلویزیون خریدم. آیا فاکتور تلویزیون و فرش رو ببرم دادگاه جزو نفقه حساب میشه؟ واسه خونه هم کل شهر میتونن شهادت بدن که من از روز عقد خونه مستقل داشتم ولی خانم اعلام آمادگی برا زندگی مشترک نمیکرد.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر زوجه از حق حبس خویش استفاده کند الزام به تمکین منتفی است و زوجه ملزم به تادیه نفقه در هر صورت است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر حق حبس ندارند میتوانید دادخواست الزام به تمکین بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
یا باید مدرک ارائه دهید که نفقه پرداخت شده یا اینکه دادخواست الزام به تمکین بدهید و حکم تمکین بگیرید.
اگر دختر دوشیزه باشد می تواند به حق حبس استناد کند و تمکین نکند که در این صورت نفقه باید پرداخت شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر حق حبس ندارند میتوانید دادخواست الزام به تمکین بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر زوجه از حق حبس استفاده کند الزام به تمکین منتفی است و زوج ملزم به تادیه نفقه می باشد

یک وکیل

اگر خانم باکره باشد میتواند بدون شروع زندگی مشترک مطالبه نفقه و از حق حبس برای مهریه استفاده نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله هر گونه هزینه که کرده اید جز نفقه محسوب میشود. میتوانید دادخواست تمکین دهید و یا جشن عروسی بگیرید که البته اجباری نیست مگر انکه زوجه از حق حبس استفاده کند که الزام به تمکین شما منتفی میشود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست الزام به تمکین به طرفیت وی دهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست الزام به تمکین را مطرح نمایید اگر حق حبس ندارند

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام. پاسخ سوال اولتون خیر.. َسوال دوم اگر زوجه حق حبس ندارد درخواست الزام به تمکین بدهید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله می توانیم قرارداد اجاره و یا سند مالکیت استناد کنید همچنین گواهان خود را معرفی نمایید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله لوازم وتهیه مسکن جزو نفقه می باشد
ولی معمولا یه مبلغی هم بعنوان نفقه تعیین میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام منزل مسکونی و اثاث جزو نفقه از تمام نفقه نمی باشد و شما باید الباقی نفقه ایشان را به صورت ریالی پرداخت نمایید