مشاوره حقوقی رایگان - حکم به ورود شکایت صادر شد!؟

سلام عرض ادب و احترام
بنده از پرسنل رسمی سپاه پاسداران بودم ک چند ماه گذشته با 21 سال خدمت بنابدلایلی بازنشسته شدم.بنده دادخواست دادم برای دریافت دیون (طلب مرخصی،پاداش و...) و اعمال مدرک تحصیلی اعمال نشده حین خدمت و 5 سال سنوات ارفاقی قانون استخدامی ماده 140 سپاه
خوشبختانه بعد از ارائه دادخواست دیون رو دریافت کردم ولی در خصوص مابقی دادخواست امروز در سامانه مشاهده کردم ک پرونده مختومه شده و عنوان حکم ب اورد شکایت صادر شده ثبت شده است .
لطفا اساتید و بزرگواران بنده رو راهنمایی کنند؟

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام اگر زمان تجدید نظر دارید میتوانید اعتراض کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

اگر زمان تجدید نظر دارید میتوانید اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که مهلت اعتراض تمام نشده است می توانید اعتراض کنید