مشاوره حقوقی رایگان - خودروی که تنها زوج برای امرار معاش دارد

با سلام. اگر زوجه تنها داری مرد که یه خودرو میباشد و نه کاری دارد و نه شغلی توقیف کند و با ان مسافر کشی میکند تو خیابان .. دادگاه ماشینو جزو مهریه از مرد میگیرد .یعنی هیچ راهی برای امرار معاش در اختیار زوج نمیگذارد و ماشینو میگیرن ممنون از راهنمای شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کرد به هر دلیلی ثابت کند که وسیله امرار معاش وی است می تواند رفع توقیف آن را بگیرد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

به هر دلیلی ثابت کند که وسیله امرار معاش وی است می تواند رفع توقیف آن را بگیرد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر تنها وسیله امرارمعاش وی باشد قابل توقیف نیست