مشاوره حقوقی رایگان - خریداری منزل با پارکینگ در صورتی که در سند حق العبور از پارکینگ ذکر شده

با سلام
کل ساختمان دو طبقه و زیرزمین در مجموع 3 واحد سال ساخت 82 که مساحت پارکینگ 26 متر هست و زیر زمین پارکینگ ندارد
طبقه همکف از یک پارکینگ و طبقه اول هم پارکینگ دیگر در سند هر دو پارکینگ مشاع نوشته شده بنده هم طبق مبایعه نامه طبقه اول را با پارکینگ مشاع خریداری کردم اما در سند طبقه اول ذکر شده حق العبور از پارکینگ مشاعی بنده به فروشنده اعتراض کردم که پارکینگ ندارد ولی گفت ما سالهاست استفاده میکنیم و خودم این مشکل کلمه حق العبور رو برطرف میکنم با هم به ثبت اسناد مراجعه کردیم گفتن باید اقرار نامه از همسایه ها گرفته شود که این واحد دارای پارکینگ هست طبقه زیرزمین امضا کرد و طبقه اول بهونه میاورد و به تاخیر میانداخت
زمان انتقال سند بنده مابقی رو پرداخت کردم و سند انتقال یافت و 200 میلیون بابت تخلیه و تحویل کلید و رفع این مشکل پارکینگ باقی ماند حال 10 روز از زمان تحویل گذشته و منزل تخلیه شد و فروشنده میگوید من کاری به پارکینگ ندارم و 200 میلیونو بده تا کلید تحویل بدم ؟
ایا باید دادخواست تحویل پارکینگ بدهم؟ یا راه دیگری هست
ایا میتوانم با اینکه مالک هستم قفل ساز ببرم و قفل ها را عوض کنم و ساکن بشم؟ بنده گفتم هر وقت مشکلو حل کردین بیاین من پولتونو واریز کنم
سپاسگزار از کمکتون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مطابق قرارداد می بایست پارکینگ را تحویل دهد حال اگر قادر به تحویل نیست می بایست قیمت روز آن را به شما بدهد . بله می بایست دادخواست داده و طرح دعوی نمایید. سوال دوم وکیل پیشنهاد نمی کند .

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام مطابق قرارداد عمل نمایید از راههای قانونی دادخواست بدهید از هر گونه عمل خودسرانه بپرهیزید چراکه جایز نیست