مشاوره حقوقی رایگان - هزینه بازدید پرونده

سلام. من ساکن تهران هستم سال 94 حساب یارانه من مسدود شده و تازگی از طریق سامانه ثنا فهمیدم که پرونده ام مختومه شده در سال 95 مختومه شده حالا اگه جهت بازدید پرونده و گرفتن نامه رفع مسدودی هزینه وکیل چقدر میشه البته من خودم بیماری خاص دارم به همین دلیل نمیتوانم پیگیر باشم تا نامه رفع مسدودی رو بگیرم اگه امکانش هست پایین ترین حق وکالت چقدر میباشد و اگر من نتوانستم وکیل بگیرم برادرم میتواند از اجرای احکام نامه رفع مسدودی رو بگیرد. واقعا از لطف و شکیبایی شما عزیزان.

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
در مورد حق الوکاله باید با وکیل انتخابی خود گفتگو کنید.
لایحه رفع مسدودی را شما از طریق دفتر خدمات قضایی خطاب به شعبه اجرای احکامی که مسدود کرده بود ارسال کنید، سپس برادرتان می تواند پیگیری اداری آن را انجام دهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق لینک درخواست وکیل میتوانید وکیل مورد نظر را انتخاب کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص حق الوکاله می توانید از طریق سایت درخواست بدهید.
توجه داشته باشید اگر پرونده شما محکومیت مالی باشد و به جهت آن حساب شما مسدود شده باشد تا زمانی که محکوم به را پرداخت نکنید از حساب رفع توقیف نمیشه .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب ابتدا کیفیت کار است و بعد مبلغ اهمیت دارد می توانید از طریق سایت درخواست وکالت خود را ثبت نمایید یا وکیل خود را از صفحه اول سایت انتخاب کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حق الوکاله امری توافقی بین وکیل وموکل است از وکلای سایت و یا از وکلای معاضدتی می توانید وکالت دهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مقدار حق الوکاله بین وکیل و موکل توافقی می‌باشد اگر هزینه ندارید از وکیل معاضدتی استفاده نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق سایت درخواست وکالت خود را ثبت نمایید یا وکیل خود را از صفحه اول سایت انتخاب کنید