مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی ملکی

باسلام. در سال 95 اپارتمانی خریداری نمودیم که مبایعه نامه بین ما و فروشنده تنظیم شد تاریخ سند چند ماه بود در زمان تنظیم سند متاسفانه بدلیل عدم اگاهی ما در روز سند بابت گرفتن عدم حضور به املاک مراجعه نکردیم و چون همان روز باید مراجعه میشد امکان پیگیری که در قرارداد بابت خسارت مشمول ما میشد از بین رفت. درحال حاضر با گرفتن وکیل و انجام هزینه های زیاد بالاخره سند تک برگ امسال انجام و گرفتیم حال فروشنده از زمانیکه متوجه شده سند آمده قصد شکایت بابت مانده اخری که بابت مرحله اخر واریزی و مابتفاوت متراژ برابر سند را دارندو شکایت نموده اند. با وجود اینکه خود ایشان در آم زمان میدانستند سند مشکل داشته و درروز سند ما با ایشان مصالحه کردیم و با دورویی در روز تنظیم سند قرار حضور در املاک را کنسل کردند
که اگر اینکار نمیشد الان ایشان بابت هرروز میبایست جریمه میدادند
حال ایشان دست به شکایت زده اند سوال من اینجاست در صورت شکایت ایشان آیا ایشان بابت مانده آخر پولشان بعد از گذشت 5 سال میتوانند پولی ازما بگیرند یا خیر و همچنین بابت اضافه متراژ ؟ این را بگویم که ما با وساطت وکیل حتی حاضر شده ایم بابت هزینه هایی که تاکنون انجام شده بابت سند و هزینه های دارایی و دفتر خانه و همه اینا بنشینیم و به توافق برسیم که مابتفاوت وهزینه ها بین ما و ایشان نصف شود و اگر مانده ای داشت حق ایشان را بدهیم و لی ایشان حاضر به مذاکره نشده و ثبت شکایت نموده اند بابت مانده مبلغ نهایی در ان سال و اضافه متراژ . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. باتشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

قابل بررسی است باید اسناد و مدارک شما رویت شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب برای پاسخگویی دقیق‌تر به سوال شما پیشنهاد می کنم مدارک و مستندات خود را به رویت نظر وکلا برسانید