مشاوره حقوقی رایگان - ورود به منزل توسط ماموران آگاهی

سلام. روز گذشته ساعت حدود 5عصر در ورودی ساختمان بصدا درامد و دس از باز کردن در دیدم چند نفر با زور قصد ورود به خانه را دارند (منزل ویلاییست و من تنها زندگی میکنم) من به گمان اینکه اراذل هستند و بقصد دزدی وارد منزل میشوند ممانعت کردم ولی زورم نرسید دیدم چاره ای ندارم خودم رفتم بیرون و میخواستم داد بزنم و از همسایه ها کمک بگیرم که یکی از انها کارت شناسایی مامور اگاهی نشان داد و منو اوردن خانه ، من گفتم که حکم ورود به منزل بمن نشان بدید و جوابمو با ضربه ای به صورتم خورد گرفتم و تهدید کردن که اینجا انقد میزنیمت تا تک تک استخوانت بشکنه،گفتم از جون من چی میخواید گفتن باید بگردیم من که تنها گفتم بگردید کل زندگیه منو بهم ریختن از کل وسایل شخصیم مثل موتور و موبایل حتی وسایل فنی فاکتور خواستن دادم بهشون بعد از اینکه همه جا رو گشتن از خونه خارج شدن، من بخودم اومدم دیدم سه تا ایمپلنت که ده روز بود توی لته کار گذاشته بودن نیست و فقط بخیه خالیه روی لثهام و سی میلیون هزینه که کرده بودم هیچ شده بود حالا نمیدونم توی کش وقوس ورود بمنزل کنده شده بود یا وقتی ازشون حکم خواستم ضربه به صورتم زدن ،وبعد از رفتنشون من زنگ زدم پلیس 110ماجرا رو گفتم یه مامور اومد گفت شما اسمشونو نمیدونی و نمیتونی پیداشون کنی،و سوال من اینه من چطوری میتونم پیگیری کنم این قضیه رو و اینو هم اضافه کنم که من پنجاه سالمه و تاکنون هیچ مشکل قضایی یا کلانتری و....نداشتم

پاسخ ها :

پرسشگر :

من تنها زندگی میکنم شاهد ندارم به مشکل نمیخوم تو شکایتم

ورود به منزل توسط ماموران آگاهی ورود بدون حکم به منزل خسارت در ورود به منزل توسط مامور خسارت