مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد تعیین غرامت و ثبت بیمه جانبازی

باعرض سلام و تحیات فراوان خدمت شما عزیزان وکلا. برای تعیین غرامت به کجا مراجعه و بیمه جانبازی حدودا چند روز طول میکشد که در دفترچه خدمات درمانی نیروهای مسلح بنام سرپرست درج و همچنین کد جانبازی که کلیه کارهای جانبازی رو انجام داده باشی و منتظر باشی واسه کد چند روز زمان میبرد که درفیش حقوقی خودم ب ج ماده 37 درج گردد خواهشا بیزحمت جواب سوال رابا توضیحات و تیتر زیادی واسم بنویسید ممنون میشم راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است به سازمان بیمه نیروهای مسلح مراجعه و استعلام بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جزئیات را از ارگان مربوطه سوال کنید