مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم اقرارنامه

سلام. در روستا خانه ای داریم که ارث پدری است. و 3نفر برادر شریکیم، چون خانه در روستا بود، جهت گرفتن سند 3نفرمان نرفتیم، سند را برادر بزرگم به نام خود گرفته است. بعضی موقع می گفت؛ که سند بنام من است و خانه را به کسی نمی دهم.
حال یک اقرارنامه ازش گرفتیم، که فقط دفترچه سند این خانه بنام ایشان است و بنام بودن سند، هیچ گونه سهم اضافی، غیراز یک سوم خودش را ایجاد نمیکند. و سهم هر کدام، بالمناصفه 2دانگ می باشد.
و ما سه برادر در این خانه شریکیم. آیا این اقرارنامه معتبر است؟

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام با استناد به اقرار نامه میتوانید ابطال سند را از محضر دادگاه بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید تحت شرایطی دا‌دخواست ابطال سند بدهید