مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی

اگر پسری در نوجوانی برای خروج مدفوع از انگشتش استفاده کند (و از نظر جسمی سالم باشد) و چند سالی این عادت را ترک کرده آیا در معاینات پزشکی قابل تشخیصه
ممکنه که بگن رابطه داشته یا جای نگرانی نیست

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعید است که در روند استخدامی شما موثر باشد نگران نباشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در زمان استخدام مقعد معاینه نمی شود و جای نگرانی نیست.
ولی اگر به هر دلیلی مقعد معاینه شود و شما اینکار را تکرار کرده باشید در صورت معاینه قابل تشخیص است،

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب و قابل تشخیص است و می‌تواند باعث عدم اشتغال شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

موضوع در روند استخدامی شما موثر نیست نگران نباشید