مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه نیم عشر

سلام ببخشید مجددا سوال میپرسم تو اجراییه که برام اومده اینطور نوشته که ضمنا هزینه نیم عشر دولتی مبلغ 250000 ریال می باشد که پرداخت آن به عهده محکوم علیه است
خواستم بدونم این هزینه رو من باید پرداخت کنم؟ چه زمانی باید این هزینه رو پرداخت کنم؟ از اجرای احکام باید پرداختش کنم؟ ممنون راهنماییم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" به پاسخ مفصل و مستند به قانون پرسش قبلی خود مراجعه نمائید و از تکرار بی مورد طرح سؤال الکترونیکی مجانی بپرهیزید .

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

پرداخت هزینه بر عهده محکوم علیه است
پول رو از طریق بانک واریز و رسید آن رو به اجرای احکام ببرید