مشاوره حقوقی رایگان - هبه

سلام من میخواهم خانه ام را به پسرم هبه کنم یا همون ببخشم ولی ایا من میتونم در اون شرایطی رو ذکر کنم که تا خودم و همسرم زنده ایم اختیار خانه و توانایی صرف نظر از این امر رو در صورت بروز شرایطی داشته باشیم مثلا اگه بهمون پشت کرد بتونم اینو باطل کنم و اینکه راه دیگه ای هم وجود داره و اگه میشه لطفا مراحل ثبت رسمی هبه رو بفرمایید تو دفتر ثبت احوال .

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام میتوانید اما در قالب هبه خیر زیرا دیگر هبه نیست ...به وکیل مراجعه کنید تا متن تهیه شود